Tv3 ens convida a parlar de la reforma dels horaris laborals

En motiu de l’estudi sobre les mesures de conciliació que apliquen les empreses catalanes, Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia explica la necessitat d’avançar cap a un horari europeu.

En aquest enllaç podeu accedir a l’entrevista dels Matins de Tv3 on Anna Mercadé respon a les preguntes de la periodista Lídia Heredia sobre la necessitat de fer una reforma consensuada dels horaris laborals per afavorir la conciliació.

Tres mil empreses han estat enquestades per a elaborar l’estudi sobre aquesta qüestió impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i l’ODEE de la  Cambra de Comerç de Barcelona. Les conclusions d’aquest treball les explica la directora de l’ODEE a Tv3.

ow.ly/O0p6H

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *