Red de Mujeres

Avui despres de 12 anys hi ha una oportunitat de construir una veritable Plataforma de xarxes amb una visió , missio i objectius clars del que volem i on volem a anar.

L’ any 2000 en el Congres Internacional de dones empresaries organitzat per FIDEM i que es va celebrar al Palau de la Generalitat de Catalunya, es van van decidir unes conclusions importants:

  1. construir xarxes d’ amistat i de negocis entre empresaries i
  2. canviar les regles del joc masculine dominants en totes les institucions economiques del pais.

Durant aquest temps s’ han anat construint moltes xarxes arreu del territori i fins i tot s’ han obert algunes escletxes per les que han entrat alguna que altra dona a dalt del poder economic exclusivament masculí.

Avui despres de 12 anys hi ha una oportunitat de construir una veritable Plataforma de xarxes amb una visió , missio i objectius clars del que volem i on volem a anar .
Moltes vegades les dones ens despistem i ens desconectem del que realment necessitem com a persones i com a dones. Es per aixo que cal reflexionar, analitzar el cami recorregut i veure a on volem arribar. Aquesta es la tasca que estem fent un grup d’empresaries voluntariament, sota el paraigues de l’ Observatori Dona i Empresa de la Cambra.

Aquesta setmana s’ha presentat el Club Cambra a Barcelona. Ens han invitat a entrar a totes les empresaries i emprenedores, autonomes i professionals. Es obert. Hi podem entrar totes. Aprofitem la ocasio. La Cambra es una institucio d’interes public. No potser que nomes hi hagi un 3 % de dones quan gairebe el 40 % d empreses i de comerços estan dirigits per dones!

Podeu dirigir-vos l’Observatori Dona i Empresa de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *