Presentació de l’Indicador d’Igualtat de Gènere de Catalunya

L’Observatori Dona Empresa i Economia compta amb una eina més per avaluar la situació de la dona en l’àmbit social i econòmic. Es tracta de l’Indicador d’Igualtat de Gènere de Catalunya que ha elaborat el Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra.

Els primers resultats d’aquest indicador apunten que augmenta el risc de pobresa de les dones formades i ocupades. Per a construir-lo, s’han utilitzat 22 variables que mesuren la formació, la situació en el mercat de treball, les condicions de vida i l’empoderament de les dones. L’objectiu d’aquesta nova eina és radiografiar anualment, la igualtat entre homes i dones a Catalunya i fer propostes per a la millora de la situació.

La directora de l’ODEE, Anna Mercadé, va participar en la presentació de l’IIGC del qual se’n pot obtenir més informació a la sala de premsa de la Cambra de Comerç de Barcelona. A més, una gran quantitat de mitjans de comunicació va fer-se ressò d’aquesta iniciativa. Algunes de les notícies es poden trobar en els següents enllaços:

RTVE informatius de Catalunya (minut 14.29)

El Punt Avui

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.