Presentació a la Jornada Emprendimiento Femenino

La directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia participa com a ponent convidada en la Jornada Emprendimiento Femenino de la Fundació Incyde.

En el marc de la taula «Invirtiendo en Mujeres», Anna Mercadé va destacar les principals fortalesses de les empreses liderades per dones o amb una alta presència femenina en els equips. Entre elles, la directora de l’ODEE, va subratllar que la diversitat de gènere en les empreses i en les institucions aporta grans beneficis econòmics i socials segons, han corroborat diversos estudis d’universitats i entitats privades. Aquests treballs destaquen que la presència de dones en l’empresa i en els llocs de direcció, incrementa la productivitat, la rentabilitat, el rendiment de la inversió i la solvència econòmica. Les característiques del lideratge femení també va ocupa una bona part de la seva intervenció en la jornada organitzada de per la Fundació Incyde de la Cámara de Comercio de Espanya. En aquest sentit, va assenyalar que els lideratges femenins són més oberts i participatius, millors per a la mediació de conflictes i més avessats a adaptar-se a un entorn canviant.

Les fotografies de l’acte es poden veure en aquest enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *