Nuevos Valores para las Empresas del Futuro

Nous Valores per a Empreses del Futur.
L’empresa com a motor del creixement econòmic i social.
Casa Llotja de Mar 29 d’Abril de 2010.

Ens trobem davant d’un canvi de paradigma i això fa necessari reflexionar sobre la necessitat d’un canvi en els processos de producció de models de vida i, en definitiva, en les estructures de la societat.

Per fer front a aquesta transformació cal comptar amb l’aportació que les dones fan a aquest procés. Les dones professionals, directives i empresàries estan apostant pel canvi, per una gestió innovadora que, amb tot, posa l’accent en els valors humans i socials, i cal que també liderin aquest canvi perquè puguin desenvolupar les seves competències professionals en plenitud i a consciència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *