La riquesa de l’intangible. La revolució col·laborativa

El 16 d’octubre se celebra la jornada anual de l’Observatori Dona Empresa i Economia titulada «La riquesa de l’intangible. La revolució col·laborativa». L’acte tindrà lloc al Caixa Fòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guardia 6-8).

S'ha demostrat que és precisament la col·laboració i la cooperació i no la competitivitat el que ens condueix, com a espècies, a una evolució més plena i sostenible. El bé propi està indefectiblement lligat al bé comú.

S'han perdut les regles, les formes i la voluntat de buscar riquesa i un repartiment més just i sostenible. El resultat és la gran crisi que va començar l'any 2008 i que ha demostrat que el sistema que teníem ha caducat i que ha arrasat amb el teixit empresarial del nostre país, és a dir, amb les petites i mitjanes empreses que són les que creen llocs de treball.

Necessitem empreses rentables, però ja no podem mesurar-les exclusivament pels resultats econòmics si volem que siguin duradores en el temps i l'espai i que creïn riquesa en un futur. Hi ha altres indicadors que incideixen cada vegada més en la decisió de compra dels consumidors. Indicadors que són la millor assegurança pels beneficis futurs d'una empresa.

Com dius Rachel Botsman: "Crec que estem en el començament d'una revolució col·laborativa que serà tan important com la revolució industrial".

Us espero a la Jornada "La riquesa de l'intangible. La revolució col·laborativa" de l'Observatori Dona, Empresa i Economia que organitzem el proper 16 d'octubre al Caixa Fòrum de Barcelona. Compartirem totes aquestes iddes amb tots vosaltres. I recordeu inscriure-vos-hi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.