Jornada Dona y Tecnología

Que les dones entrin en el món de la tecnologia, la ciència, l’enginyeria i de les TIC, és avui dia i especialment en temps de crisi, quelcom més que una qüestió de justícia, és una necessitat econòmica, de creixement i de competitivitat

“Que les dones entrin en el món de la tecnologia, la ciència, l’enginyeria i de les TIC, és avui dia i especialment en temps de crisi, quelcom més que una qüestió de justícia, és una necessitat econòmica, de creixement i de competitivitat”.
L’Observatori Dona i Economia de la Cambra, juntament amb l’Institut Català de les Dones i l’Obra Social de La Caixa, volen contribuir a la promoció i plena incorporació de les dones al sector tecnològic.

L’objectiu d’ aquesta jornada és:

  • Presentar el Centre Europeu (ECWT)
  • Impulsar una plataforma d’entitats a Catalunya que impliqui a empreses del sector de la tecnologia, universitats iinstitucions de l’Administració, i que permeti avançar en politiques encaminades a apropar les dones a la recerca, laciència i la tecnologia; especialment, en l’emprenedoria sobre les TIC i en llocs de direcció i presa de decisions en aquest sector tecnològic d’alt valor afegit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.