Jornada anual ODEE: Com distribuïm la riquesa?

El 13 d’octubre a Caixa Fòrum, vam celebrar la V Jornada anual de l’ODEE per parlar de la redistribució de la riquesa i aprofundir en el significat d’aquesta paraula com a part del desenvolupament futur de la societat.

Què fem amb la riquesa? Com la distribuïm? En quina quantitat? Qui ha de decidir com distribuir-la? Totes aquestes preguntes es van plantejar als ponents de la Jornada anual celebrada per l'Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. La Jornada va ser presentada per la directora de l'Observatori, Anna Mercadé; inaugurada per la presidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert, el director de CaixaForum, Valentí Farràs i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. Tots ells van donar pas a un llistat de ponents procedents del món empresarial i acadèmic que van debatre sobre la responsabilitat de les empreses en la distribució de la riquesa o els usos de la riquesa per a una societat igualitària. Sobre igualtat, va parlar també la Catedràtica de Filosofía Moral i Política de la UAB, Víctoria Camps.

Algunes de les imatges de la Jornada es poden veure en aquest enllaç i a la web de l'ODEE.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *