Evolution Congress

«Empresas sin miedo. La confianza, el primer paso para crecer», és el títol de la ponència que oferiré el proper 25 d’octubre en el marc de l’Evolution Congress.

Evolution Congres és el primer congrés del nou paradigma organitzatiu. Se celebra els dies 24 i 25 d'octubre i se centrarà en transmetre i potenciar el lideratge i la sinèrgia grupal aprofitant el talent innat de cadascú de nosaltres.

La ponencia que oferiré es titula "Empreses sense por. La confiança, el primer pas per créixer", serà el divendres 25 d'octubre a les 17.30. En el programa hi ha molts altres convidats com Joan Melé, Manel Estiarte, Simon Dolan o Josep Maria Piqué. Aquí en podeu trobar més detalls, tan del programa com del procés d'inscripció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.