Compareixença a la Comisió d’Igualtat del Parlament de Catalunya

L’Observatori Dona, Empresa i Economia compareix davant la Comissió d’Igualtat de les Persones del Parlament de Catalunya per a informar sobre la situació de les dones en els consells d’administració de les empreses.

En la compareixença del passat mes de febrer davant la Comissió d’Igualtat de les Persones, la directora de l’Observatori, Anna Mercadé, fa una anàlisi de les conseqüències possitives de millorar la igualtat d’homes i dones en el sector empresarial i econòmic. Mercadé va presentar també els projectes que des de l’ODEE de la Cambra de Comerç de Barcelona, s’han dut a terme en els seus 8 anys de trajectòria.

Es pot veure la compareixença en el següent enllaç:

http://bit.ly/1OwIAqD

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *