Cloenda del Cicle «Dones, Desigualtat de Gènere i Desenvolupament Social»

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, clou el cicle de «La desigualtat femenina segons els indicadors universals de gènere per al desenvolupament social», junt amb Anna Mercadé coordinadora de les trobades.

El passat 10 de setembre es va cloure al Parlament de Catalunya el cicle de trobades, taules rodones i focus-group dedicats a debatre entorn a la situació de les dones en la societat, les desigualtats de gènere i el desenvolupament social. Les trobades han tingut lloc durant la IX i la X legislatures sota la presidència de Núria de Gispert i coordinades per Anna Mercadé. En total s'han realitzat nou trobades des del 2012 i fins al 2015 amb la participació d'una setantena de persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.