Acte institucional del Dia Internacional de les Dones

La directora de l’ODEE, intervé en l’acte institucional de la Generalitat de Catalunya per celebrar el dia Internacional de les Dones, amb una conferència titulada: «l’Empoderament econòmic de les dones en una Catalunya al capdavant de la igualtat».

«Un dia la meva filla em va preguntar: ‘Mama, per què lluites per les dones?’ Jo li vaig respondre que ho feia per justícia», amb aquestes paraules començava el seu discurs la directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia, Anna Mercadé. S’adreçava al públic que hi havia al Palau de la Generalitat congregat per celebrar el Dia Internacional de les Dones. Un públic que va escoltar amb atenció i emoció les experències de dones en el mercat laboral i les xifres que radiografien la situació de desigualtat de gènere en l’economia. El discurs íntegre de la seva intervenció el trobareu en el següent enllaç:

https://goo.gl/z1k1ml

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *